Ivan Mazuze

Ivan Mazuze
Ndzuti
Etnisk Musikklubb / Musikkoperatørene
ivan mazuze
Ivan Mazuze er et interessant nytt bekjentskap for mange av oss. I april i år gav han ut sitt andre album <<Ndzuti>> som er det første som han har produsert i Norge. Hans karriere strekker seg over flere år i bransjen blant annet med artister som Manou Gallo og Omar Sosa.
Han har også turnert mye de siste 10 årene som freelance musiker, og samtidig vært bosatt i Norge helt siden 2009. Mazuze har også ledet sin egen kvartett Ivan Mazuze Group siden 2000. I skrivende stund har Mazuze også vært med å sette farge på Mela festivalen 2012.
Albumet <<Ndzuti>> har mange godbiter å by på. Perkusjonisten Sidiki Camara medvirker med stor kraft og med innslag av tradisjonell mosambikisk og Vest-Afrika musikk .  På << Pé descalco>> er det Hanne Tveter som scatter duggfriskt på ”norsk” i en latinjazz preget låt. Den småkorte <<Conversations>> åpner det musiske litt mer opp og lar toner slippe fritt ut i et mer søkende landskap. Albumet avslutter med afrolatin låten <<Satyagraha>> en sommerlett funkylåt som får oss til å samle noen venner til en liten lokal sambafestival.

Reklame

Publisert av Lasse Haugen

Gitarist og vokalist i jazzbandet Constant Rain

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: